nlc.hu
Család

A menyasszony Darth Vaderként bánt a vőlegényével és barátaival a vicces esküvői fotón

Ezt az esküvői fotót Darth Vader is megirigyelné

Nem akármilyen koordináció kellet a pillanat tökéletes rögzítéséhez.

„Valószínűleg ez lehet a valaha volt legjobb esküvői fotó” – írta az alábbi kép alá egy Travis Akers nevű twitterező. A képen az látható, ahogy a menyasszony a Csillagok háborúja-filmekből jól ismert módon emeli a levegőbe újdonsült férjét és barátait. A George Lucas nevével fémjelzett sci-fikben ugyanis a sötét oldalt követő sith-lovagok képesek az Erő alkalmazásával másokat megfojtani, akár a távolból is. Emlékezetes, ahogy az első – tehát a negyedik – epizódban, a Csillagok háborúja – Új reményben Darth Vader hasonló módon fenyegeti meg a galaktikus birodalom egyik tisztjét, aki kételkedik a Halálcsillag alkalmazásának hatékonyságában.

Akers egyébként kiderítette, hogy a fotó a Bollinger Images nevű cég munkája, sőt, fel tudta kutatni a menyasszony, Jasmin Barnest is, aki szintén lelkes Twitter-felhasználó. 

A vicces kép mellé némi szomorúság is társul, Barnes újdonsült férje ugyanis még az esküvőjük előtt súlyos autóbalesetet szenvedett, ami miatt rengeteg adósság szakadt az ifjú pár nyakába, az orvosi ellátás költségei miatt. Akers ezért arra szólította fel követőit, hogy a CashApp és a Venmo nevű pénzküldő applikációk segítségével támogassák a fiatal családot, akiknek egy kiskorú gyerek is van. 

Reméljük, az internetezőket ezzel kapcsolatban nem a sötét oldal vezérli majd és a Star Wars-rajongó házasokat kisegíti majd a közösségi összefogás.

A Csillagok háborúját idézi a vicces esküvői fotó

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Még több esküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top