nlc.hu
Trend

Ez a tiktokker megmutatja, hogyan lehet olcsó, de egyedi esküvői cipőd

Így készíthetsz egyedi esküvői cipőt fillérekért

Felejtsd el a méregdrága divatmárkákat, otthon sokkal jobbat csinálhatsz, csak egy kis idő kell hozzá.

Ha esküvőről van szó, mindenki szeretné, ha a különleges esemény élete legszebb napja lenne, természetesen ilyenkor főszerep jut az álomszerű ruháknak és persze az azokhoz passzoló csinos cipőknek is.

Igen ám, de egy mennyegzőhöz általában rengeteg pénzre is szükség van, hiszen helyszínt kell foglalni, gondoskodni kell a vendégek szórakoztatásáról és étkezéséről, akkor pedig még nem beszéltünk az esküvői ruhákról sem, amelyek szintén nem olcsó tételek.

Azaz, nem olcsók, ha valaki mindent készen szeretne kapni, egy kis ügyességgel azonban rengeteget lehet spórolni.

Így lehet egyedi esküvői cipőd fillérekből

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A @postabori nevű TikTok-felhasználó például nem akart túl sokat költeni a lábbelire, amit a nagy napon visel majd, ezért egy rövid videóban megmutatta, hogyan lehet egyedi, esküvői cipőnk, egy pár olcsó kellék segítségével.

Persze, ehhez némi türelemre, meg egy kis munkára is szükség lesz, de amint a fenti videón látható: elég egy olcsó fehér vászoncipő, némi ragasztó, egy kis selyemszalag, meg egy marék strassz, és máris kész a csilli-villi hercegnőcipellő, vérbeli XXI. századi, sportos változatban.

Az esküvőhöz pedig sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top