nlc.hu
Család

Kilencre nőtt az M7-es buszbaleset áldozatainak száma

Elhunyt a kórházban az M7-es buszbaleset egyik sérültje

Ezzel együtt már kilenc halálos áldozata van a tragédiának

Egy héttel azután, hogy az M7-es autópályán tragikus buszbaleset történt, amelyben nyolc utas meghalt, 48-an pedig megsérültek, az egyik áldozat vasárnap este belehalt a sérüléseibe – írja a hvg.hu.

A szomorú hírt Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester jelentette be Facebook-oldalán, aki szerint a kilencedik áldozat a város polgára volt, aki az önkormányzat egyik cégénél dolgozott.

Az M7-es buszbaleset körülményeit egyelőre vizsgálják a hatóságok, akik többek között azt próbálják kideríteni, szabályszerűen üzemelt-e a Volmer-Tours Kft. és a Rolitúra utazásszervező által igénybe vett autóbusz.

Meghalt az M7-es buszbaleset egy újabb sérültje

Az M7-es buszbalesetnek így már kilenc halálos áldozata van (Fotó:
MTI/Vasvári Tamás)

A busszal egy turistacsoport még augusztus 15-én hajnalban tartott hazafelé egy egynapos horvátországi nyaralásról, amikor Szabadbattyán térségében a jármű a szalagkorlát átszakítása után egy felüljáró lábának ütközött. A balesetben elhunyt a busz egyik sofőrjének anyja is. 

A sofőrök szerint mindketten kipihentek voltak, nem sokkal a tragédia előtt cseréltek helyet a volánnál. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top