nlc.hu
Család

Halálra gázolt szlovák triatlonista

Szlovák Triatlonszövetség: szabályosan közlekedett az Andrássy úton halálra gázolt szlovák sportoló

A Szlovák Triatlonszövetség szerint a zöld jelzésen haladt át az a szlovák triatlonista, akit halálra gázoltak az Andrássy úton.
Gázolás az Andrássy úton

Halálra gázolt egy szlovák férfit a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik busza szombaton este a budapesti Andrássy úton. Az eddigi sajtóhírek szerint a fiatalember a tilos jelzés ellenére szaladt át a négysávos úton, a mikrobusz pedig szabályosan haladt.

A pozsonyi Új Szó most a Szlovák Triatlonszövetségre hivatkozva azt írja, hogy az eset máshogy történt, és a férfi – a 30 éves Jakub Mészáros triatlonista – szabályosan közlekedett.

„A zöldre várva egy hosszabb autósor haladt el. A zöldre váltás után Jakub átment a gyalogátkelőn, de az egyik autó utol akarta érni az autósort…” – olvasható a szövetség honlapján.

Mint azt korábban írtuk, a fiatal sportoló a helyszínen életét vesztette. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői korábban közölték, hogy szeretnék felvenni a kapcsolatot az elhunyt férfi családjával, és felajánlani a segítségüket.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top