nlc.hu
Család

Férjnél volt, de az exétől szült gyerekeket a ghánai nő

Csúnyának tartotta a férjét, titokban a jóképű expasijától szült gyerekeket a ghánai nő

Felrobbantotta a közösségi médiát Ghánában annak a nőnek az esete, aki félt attól, hogy csúnya gyereke születhet a csúnya férjétől, ezért titokban a helyes expasijától esett inkább teherbe. Többször is.

Egy ghánai nő hozzáment egy sikeres, gazdag és törődő férfihoz, és úgy tűnt, hogy sokáig nem érdekelte az, hogy a férje nem épp a legelőnyösebb kinézetű. A dolog csak azután kezdte zavarni, hogy ők ketten úgy döntöttek, gyereket szeretnének. A nő félni kezdett attól, hogy csúnya gyereke születhet, ezért titokban elkezdett fogamzásgátlót szedni. Egy idő után a férje ragaszkodott hozzá, hogy egy termékenységi klinikán vizsgálják meg őket, ahol hamar kiderült, hogy mindketten tökéletesen alkalmasak a gyereknemzésre. Ekkor a nő már tudta, hogy nem húzhatja tovább az időt, így ördögi tervet eszelt ki. A jóképű exbarátjával összebújva esett teherbeírja az Oddity Central.

Képünk illusztráció (fotó: Atlas Green/Unsplash)

Képünk illusztráció (fotó: Atlas Green/Unsplash)

A jóképű expasi azóta már házas volt, de ez nem zavarta abban, hogy titkos viszonyba keveredjen az exével. A szeretőjének a nő azt mondta, hogy fogamzásgátlót szed, miközben addigra már leállt vele. Persze a nem annyira termékeny napjain a férjével is lefeküdt, hogy a férfi minden gyanúját eloszlathassa. A terv annyira jól működött, hogy három gyereket is szült az exbarátjától, a negyedik pedig már úton van. Az asszony vágya teljesült: mind nagyon szép gyerekek lettek. A nő férje nemrég amerikai vízumot nyert, ami a család számára DNS-vizsgálattal is együtt jár, így attól fél, hamarosan lebukhat. Egy helyi rádióállomást hívott fel a történetével, ott mesélte el a sztorit, és arra kérte a hallgatókat, hogy adjanak neki tanácsot, mit kellene tennie ebben a helyzetben.

Szeretőkről és megcsalásokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top