nlc.hu
Család

Kamera előtt utasította sírásra fiát a vloggeranyuka,

Az influenszervilág embertelen oldala: kamera előtt utasította sírásra fiát a vloggeranyuka

Véletlenül maradhatott benne a videóban a jelenet, ami miatt Jordan Cheyenne-nek elnézést kellett kérnie.

Egy kaliforniai vlogger, Jordan Cheyenne törölte a félmillió követővel rendelkező Youtube-csatornáját, miután véletlenül megosztotta a felvételt, amint utasításokat ad kilencéves fiának, hogyan sírjon a kamerának.

A néhány nappal ezelőtt feltöltött videót azután készítették, miután a család kölyökkutyájáról kiderült, hogy parovírussal fertőzött, ezt a szomorú hírt Cheyenne pedig a követőivel is megakarta osztani, csak nem ügyelt arra, hogy kivágja azt a részt, amikor gyermekének azt magyarázza, hogyan is kellene sírnia. „Tegyél úgy, mintha sírnál” – mondja Jordan Christiannak, miután a mellkasához húzza, és azt követően is folytatja az instruálást, hogy a kisfia próbálja elmondani neki, ő tényleg nagyon szomorú. 

Miután a videó felkerült, Jordan Cheyenne rengeteg kritikát kapott, amire először úgy reagált, hogy megígérte, fiát nem szerepelteti tovább a videóiban, de ezzel nem sikerült lenyugtatnia a kedélyeket, és végül bejelentette, inkább törli a csatornáját. Azóta Instagram-oldalara is elérhetetlenné vált, és honlapjáról is eltűnt mindent tartalom. 

„Borzalmas dolgot tettem, ette egyáltalán nincs mentség. Mindennél jobban szeretem a gyermekemet, és örökké bánni fogom a történteket… Bárcsak megmutathatnám, hogyan sírtunk az állatorvosnál, hogy érzelmileg mennyire megviselt minden, amit történt. De így tennék, az emberek a szememre vetnék, hogy a könnyeivel küszködő fiamat kamerázom” – mondta bocsánatkérésében, amit nem sokkal azután töltött fel, hogy az eredeti videót törölte.

Persze az internet nem felejt, a felvétel – ha nem is nála – de továbbra is elérhető, megtekinthető több helyen, a kommentekben pedig az emberek pedig arról írnak, ez az eset is jól mutatja, hogy miért lehetnek problémásak az influenszerszülők tartalmai, milyen árnyoldalai vannak annak, ha valaki a tartalomkészítésbe a gyermekeit is bevonja, ha a kamerák előtt szerepelteti őket. hogy tovább építse saját márkáját.

(via Daily Mail)

sírás

Fotó: Pixabay

Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top