nlc.hu
Szabadidő

Messinek adja ki magát a magyar fiatal

3 millió követője van a magyar fiatalnak, aki Messinek adja ki magát a TikTokon

Egy magyar fiatal Lionel Messinek adta ki magát a TikTokon, több millióan dőltek be neki.
Lionel Messi

Király Dávid Izmael több millió embert etetett be azzal, hogy a világ egyik legismertebb focistájának, Lionel Messinek adta ki magát a TikTokon – számolt be a Fókusz.

A fiú azt állítja, egy társadalmi kutatást szeretett volna végezni, kíváncsi volt, hányan dőlnek be neki. Novemberben tette fel az első videót, és két hét alatt meglett a 2 millió követő.

Mostanra már több mint 3 millióan követik Messi kamuprofilját, ahova Dávid zenés videókat töltött fel az FC Barcelona sztárjának nevében. Sőt, kommentelt is más focisták adatlapjaira.

A fenti videót már 53 milliószor indították el, a 40 videóját összesen 200 milliószor látták. Közben rajongóira változtatta az oldalát, nehogy töröljék a profilját.

A fiatal szeretne anyagilag is hasznot húzni a népszerűségből, ám a magyar jog szerint amit csinált, az személyes adatokkal való visszaélés is lehet. Dávid nem tart attól, hogy Messi bepereli, de szeretne meginni vele egy kávét, hogy megköszönje, hogy „nemzetközi sztár” lett belőle.

Kamuprofilok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top