nlc.hu
Család

Cserbenhagyta a rollerrel elgázolt kisfiút

A nyíregyházi anyuka szeretné, ha az ötéves kisfiát rollerrel elgázoló nő bocsánatot kérne

Elektromos rollerrel gázolta el az ötéves Nolent egy ötven év körüli nő, majd elnézéskérés nélkül simán tovább hajtott. Nolen édesanyja keresi az elkövetőt, ugyanis a kisfiának sokat jelentene, ha bocsánatot kérne tőle a történtekért.

Nolenre épp a nagymamája vigyázott, és együtt vitték ki a szemetet az utcára. Az asszony ment elöl, mögötte az ötéves unokája alig egy méterrel lépett ki az udvarból a járdára. Ez már elég volt ahhoz, hogy elcsapják őt egy elektromos rollerrel. A térdén mély sebek keletkeztek, a fejét is fájlalta és a karjai is véreztek, de ez nem aggasztotta az elkövetőt, aki a számonkérő szomszédokat figyelembe se véve visszapattant a rollerére, és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott – írja a Blikk.

Az elektromos rollerek szabályozatlansága problémákat okoz az utakon (fotó: Getty Images)

Az elektromos rollerek szabályozatlansága problémákat okoz az utakon (Fotó: Getty Images)

Nolen a baleset után rosszul érezte magát (hányingere volt, szédült), ezért kórházba vitték, ahol kiderült, hogy szerencsére nem esett komolyabb baja. Nolen anyukája, Silimon-Varga Vivien reméli, hogy a cikk eljut majd az elkövetőhöz, akitől nem vár mást, csupán azt, hogy elnézést kérjen a kisfiától, mert ez sokat jelentene a gyereknek. Az utcában nemcsak út, hanem bicikliút is volt, így érthetetlen, miért épp a járdát használta száguldozásra. A KRESZ módosító csomagja egyeztetés alatt áll, ez szabályozná majd pontosabban az elektromos rollerek közúti közlekedési problémáját.

Szerencsés kimenetelű gázolásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top