nlc.hu
Család

Szakított Jason Derulo és Jena Frumes

Pár hónappal kisfiuk születése után szakított barátnőjével Jason Derulo

Egy nappal a szakítás bejelentése előtt a barátnője, Jena Frumes modell még az Instagramon áradozott a csodálatos szerelmükről és a kapcsolatuk mélységéről.

Közel kétévnyi együtt járás szakított Jason Derulo énekes-színész (Macskák) és a modell Jena Frumes. A pár nem sokkal a pandémia tavalyi kitörése előtt ismerkedett meg egy edzőteremben, és a szerelmük hamar beteljesedett, ugyanis idén májusban megszületett a kisfiuk, aki szintén a Jason Derulo nevet kapta. A szakítás derült égből villámcsapásként érhette az embereket, ugyanis egy nappal a bejelentés előtt még együtt ünnepelték az egy napra eső születésnapjukat, Jena pedig Instagramon áradozott a szerelméről (a posztját azóta már törölte). – írja a BuzzFeed.

Jason Derulo és Jena Frumes idén júniusban Miamiban, néhány héttel a kisfiuk megszületése után (fotó: Profimédia)

Jason Derulo és Jena Frumes idén júniusban Miamiban, néhány héttel a kisfiuk megszületése után (fotó: Profimédia)

Jena és én úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk. Ő csodálatos anya, de most úgy érezzük, a különválás segíthet abban, hogy mi ketten a legjobb önmagunkat nyújthassuk és a lehető legjobb szülők legyünk. Kérlek tartsátok tiszteletben a magánéletünket

– írta a Twitter oldalán Derulo.

Egy napja még Jena azt írta kettejükről, hogy

Te vagy a legjóképűbb, legkeményebben dolgozó, legőrültebb és legszeretőbb ember, akit ismerek. Melletted teljes embernek érzem magam, és hálás vagyok azért a szerelemért, amit együtt élünk át.

A posztot azóta eltüntette az Instagramról, de az internet nem felejt. Nem tudjuk, mi változhatott ennyit 24 óra leforgása alatt.

Szakításokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top