nlc.hu
Család

Titokban hívott mentők

Titokban hívott mentőt magára az asszony, ezt reagálta a férj

A mit sem sejtő férj nagyon meglepődött, amikor a nappalijában találta a mentőket.

Nem ébresztette fel férjét az az 50 év körüli, ismert szívbeteg asszony, aki éjjel kérte a mentők segítségét Pest megyében, ebből aztán egy kisebb incidens alakult ki – számol be róla az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjában.

Mentőautó

Titokban hívott mentőt magára az asszony, ezt reagálta a férj (Fotó: OMSZ)

A nő álmából riadt mellkasi panaszaira és az ágyból kikelve, a nappaliból telefonált azért, hogy kimerült férje tovább alhasson. A mentők perceken belül megérkeztek és megkezdték az addigra kritikus állapotba került asszony ellátását, aki ezalatt sem említette, hogy nem egyedül van a lakásban.

A gyógyszeres terápia már csaknem negyed órája tartott a helyszínen, amikor a mit sem sejtő férj felébredt és felesége keresésére indult. Azt, hogy az életmentők vagy az alsónadrágban a nappaliba lépő férfi lepődött meg jobban, nem lehet biztosan tudni, az azonban kétségtelen, hogy senki nem számított a másikra. A helyzet gyorsan tisztázódott, ráadásul az utólag vicces belépőn a beteg nevetett később a legjobban.

Az asszonyt végül stabil állapotban, férje kíséretében szállíthatták kórházba a mentők.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top