A kislány élőben közvetítette az interneten, ahogy anyukája zuhanyzik

H.K. | 2021. Október 11.
Avagy miért rossz ötlet bébiszitternek használni a telefont.
A nagybani kábítószerkereskedéssel megvádolt szlovák csúcsinfluenszer, Zuzana Plačková ügyéről Barak Dávid szlovákiai bűnügyi újságírót kérdeztük

Saját kárán tanulta meg egy anyuka, hogy miért nem jó ötlet az okostelefon gondjaira bízni óvodás korú gyerekét, amíg zuhanyzik – írja a 24.hu

A Brianna nevű nő egy TikTok-videón mesélte el, hogy egy készségfejlesztő játékot nyitott meg a telefonján, hogy a kislánya valamivel el tudja foglalni magát, amíg ő a zuhany alatt áll. 

A kislány azonban egy idő után bekopogott a fürdőbe, hogy valami nincs rendben a telefonnal. Mivel a készülék vízálló, az anyuka mit sem sejtve azt mondta neki, hogy jöjjön be a fürdőszobába és mutassa meg, hogy mi a gond. 

Miközben a zuhany alatt állt, a kislány odanyújtotta a telefont, ekkor derült ki, hogy valószínűleg véletlenül elindította az élő közvetítést az anyja Instagram-fiókján. 

A kommentelők szerencsére együttéreztek az anyukával és többen megírták, hogy milyen hasonló esetekben volt részük. Egy ismeretlen azt írta, hogy az ő gyereke a Facebook Live élő közvetítését indította el a telefonján, végül a testvére szólt neki, hogy egyébként most mindenki látja őt az ismerősei közül. 

Az anyukán még ennyi sem volt, amikor a gyerek rányitott (Fotó: Getty Images)

Valaki más pedig azt a történetet osztotta meg, amikor a gyereke véletlenül 158 McDonald’s-os fagyit rendelt meg, házhoz szállítással.

További friss híreink:

Exit mobile version