nlc.hu
Család

Börtönt kért magára felesége miatt

Inkább börtönbe megy egy albán férfi, csak ne kelljen együtt élnie a feleségével

Ennek a férfinek a házassága jelenti a börtönt.

Egy harmincéves férfi egy Róma melletti városból annyira elviselhetetlennek találta, hogy otthon éljen a feleségével, hogy könyörgött a rendőrségnek, zárják börtönbe.

A guidoniai Teneza Carabinieri kapitányságon szolgálatban levők azt hitték, csínytevés célpontjaivá váltak, amikor egy férfi besétált hozzájuk, és bevallotta, szándékosan megszegte a házi őrizetet, hogy börtönbe kerüljön. Az albán férfi láthatóan veszekedés után döntött úgy, hogy jobban járna, ha inkább rács mögé kerülne. Konkrétan így fogalmazott: 

A családi életem pokollá vált, már nem bírom tovább, börtönbe akarok kerülni.

Az albán állampolgár több hónapot töltött háziőrizetben kábítószer-bűncselekmények miatt, és még több, mint egy év volt hátra a büntetéséből, de láthatóan elképzelhetetlen volt a gondolat, hogy több időt töltsön otthon a feleségével.

Inkább börtönbe megy, csak ne kelljen feleségével együtt élnie

Inkább börtönbe megy, csak ne kelljen feleségével együtt élnie. Fotó: Unsplash

Letartóztathatnak, nem bírok tovább otthon lenni a feleségemmel, jobban szeretem a börtönt” – mondta állítólag a 30 éves férfi a rendőrségnek, akik örömmel tettek eleget a kérésének.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top