nlc.hu
Család

Gesztesi Panka akkor és most

Gesztesi Panka még csak 15 éves, de már kilépett anyukája, Liptai Claudia árnyékából

Gesztesi Panka először sportolóként, most pedig modellként bontogatja szárnyait, nagy sikerrel. A fiatal lány hamar kilépett édesanyja árnyékából, bizonyítva, hogy egyedül is remekül boldogul.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyermeke, Panka 2006 júliusában született. Eleinte a sportban ért el sikereket, sportaerobikban nemzetközi versenyeken is részt vett, majd a szépségipar is felfedezte magának.

Mostanra magas, karcsú 15 éves tinilánnyá cseperedett, akinek 2018 óta saját menedzsere van.

Gesztesi Panka akkor és most

Panka 2009-ben. (Fotó: Gabriella Steindl/smagpix) és 15 évesen, modellként (Fotó: Gesztesi Panka/Instagram)

2020 szeptember elején dobta ki az egyik hazai divatmárka a Frida Kahlo mexikói festőművésznő által ihletett darabjait, többek között ebben a kampányban is szerepet kapott Panka, ám itt még csak kacérkodott a modell karrierrel.

Sikeres sportkarrier és modellkedés

Liptai Claudia nem győzte dicsérni, folyamatosan biztatta, ezért Panka azóta több projektet is elvállalt.

A Sugarbird „Én ilyen vagyok!” kampányában is részt vett, amihez több ismert arc is szívesen csatlakozott, megmutatva, hogy ők milyenek. A márka felkért a fotózásra számos fiatal lányt is, amivel remélhetőleg a tinédzsergeneráció önbizalmán segíthet – köztük van Gesztesi Panka és Schobert Lara is.

Gesztesi Panka akkor és most

Panka édesanyjával és Radics Gigivel (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Gesztesi Panka és Liptai Claudia között kiváló az anya-lánya viszony, erről részletesen meséltek a Story magazin tavaszi különszámában. A műsorvezető szeretné, ha lánya a saját útját járná, és bár néha a haja égnek áll az ötleteiről, engedi, hogy kiteljesedjen. Panka pedig remekül veszi az akadályokat!  

A 15 éves lány ebben a számban beszélt először arról, milyen kapcsolatban volt Gesztesi Károllyal, és hogy mennyire szeretné, ha büszke lenne rá. 

„Anya mindig mindenben támogat, a modellkedésben is, és bár Papika – az apukám – nagyon féltett engem, érzem, hogy segít, szoktam vele beszélgetni. Biztos vagyok benne, hogy büszke lenne rám, ha sikert érek el. Mindig is koravén voltam ilyen tekintetben, de Papika halála még felnőttebbé tett. Megértette velem, hogy meg kell becsülni a dolgokat, mindazt, ami megadatott. Tudom, hogy a pénz munka árán terem, anya is megdolgozott azért, amink van, ezért nem költhetek csettintésre, az élet nem így működik” – mondta Panka.

Liptai Claudia egyébként szívesen oszt meg közösségi oldalán fotókat Panka modellmunkáiról.

Gesztesi Panka akkor és most

Gesztesi Pankának minden jól áll (Fotó: Sugarbird)

„Panka első igazi modellmunkája. Bambi és ő. Természetesen ott voltam a fotózáson a háttérben, és ezerszer eszembe jutott, hogy apukája mennyire, mennyire büszke lenne rá!” – írta korábban a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki biztosra veszi, hogy Gesztesi Károly figyeli a lányát, és most is nagyon büszke.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top