nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Panka az édesapjáról

Gesztesi Panka: „Az apukám nagyon féltett engem, érzem, hogy segít, szoktam vele beszélgetni”

Gesztesi Panka mindig is érett volt a korához képest, de felnőttebbé vált, amikor elveszítette az édesapját.

Gesztesi Panka és Liptai Claudia között kiváló az anya-lánya viszony, erről részletesen meséltek a Story magazin tavaszi különszámában. A műsorvezető szeretné, ha lánya a saját útját járná, és bár néha a haja égnek áll az ötleteiről, engedi, hogy kiteljesedjen. Panka az édesapja elvesztése óta először beszélt arról, milyen kapcsolatban volt Gesztesi Károllyal, és hogy mennyire szeretné, ha büszke lenne rá. 

„Anya mindig mindenben támogat, a modellkedésben is, és bár Papika – az apukám – nagyon féltett engem, érzem, hogy segít, szoktam vele beszélgetni. Biztos vagyok benne, hogy büszke lenne rám, ha sikert érek el” – kezdte a nemrég Sugarbird-modellként debütáló Panka, aki azt is elárulta, milyen hatással volt rá az apukája halála.

„Mindig is koravén voltam ilyen tekintetben, de Papika halála még felnőttebbé tett. Megértette velem, hogy meg kell becsülni a dolgokat, mindazt, ami megadatott. Tudom, hogy a pénz munka árán terem, anya is megdolgozott azért, amink van, ezért nem költhetek csettintésre, az élet nem így működik. A modellkedéssel keresett pénzre is” – mondja Panka.

Erről bővebben a hétfőn megjelent lapban olvashatsz: 

2021 story tavasz

Legfrissebb sztárhíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top