nlc.hu
Család

Meghalt Csűrös Karola

Meghalt Csűrös Karola

A színésznő 85 éves volt.

Csűrös Karola 85 éves korában elhunyt – közölte a Madách Színház  a Facebook oldalán.

,,A Madách Színház mély megrendüléssel tudatja, hogy elhunyt Csűrös Karola színművésznő. (…)Csűrös Karolát a Madách Színház saját halottjának tekinti. Karcsika, sosem felejtünk el” – írták. 

A művésznő két éve szenvedett súlyos balesetet, amikor otthonában elesett és eltört a térde. Később trombózist kapott, és bár orvosai biztatták, hogy felépül, a várt javulás elmaradt, az utóbbi heteket az otthonában töltötte, és nem is nagyon mozdult ki a lakásból.

Jó ideje elzárta magát a külvilágtól, a barátai sem érték el, nagyon sokan aggódtak érte. Csűrös Karola a férje, Horváth Ádám halála óta nem találta a helyét. Általában kedvetlen volt, és nem találkozott az ismerőseivel. A legtöbbször Pásztor Erzsi beszélt barátnője állapotáról a sajtónak, de előfordult, hogy neki sem vette fel a telefont. 

A kezdeti naiva-szubrett szerepkörből rövid idő alatt érett karakterszínésszé vált. Alakításaira az alapos kidolgozottság volt jellemző, mindenki imádott vele dolgozni. Több filmben és sorozatban is szerepelt, különösen a Szomszédok című teleregény által vált híressé. Ismertebb alakításai voltak az Úri muri Rozikája, vagy az Ahogy tetszik Céliája.

csűrös karola

Elhunyt Csűrös Karola (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top