nlc.hu
Család

Alec Baldwin akkor és most

Így nézett ki 35 évvel ezelőtt a hétszeres apuka, Alec Baldwin

63 éves és hétszeres apuka Alec Baldwin, aki óriásit változott az évek alatt.

Alec Baldwin kétszeresen Oscar-díjra jelölt, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, rendező, aki nem készült színészi pályára, inkább a politika világa vonzotta, egy hirtelen elhatározástól vezérelve mégis beiratkozott az Actors Studióba, hogy színészetet tanuljon. Jóképű, tehetséges fiatal srácként nyitva álltak előtte Hollywood kapui, az iskolából kilépve szinte rögtön szerepet kapott egy szappanoperában, majd olyan nagyszabású produkciókhoz hívták, mint a Beetlejuice vagy a Vadászat a Vörös októberre.

Alec Baldwin akkor és most

Alec Baldwin 1986-ban (Fotó: Getty Images/Ron Galella) és napjainkban (Fotó: Getty Images/OGUT/Star Max)

Baldwin 63 éves, hétszeres apuka

1993-ban házasodott össze Kim Basingerrel, egy lányuk született, a 25 éves, modellként dolgozó Ireland. A színészpár házassága 2002-ben zátonyra futott.

Alec Baldwin akkor és most

Alec Baldwin családja (Fotó: Getty Images/Jason Mendez)

A könnyen jött népszerűség persze tipikus problémákhoz vezetett: Baldwinnak meg kellett küzdenie az alkohol- és drogproblémáival. Amikor 25 évesen kis híján életét vesztette egy súlyos drogtúladagolásban, úgy döntött, hogy tiszta életet él, és huszonhat éves korától tartja is magát ehhez.

Amikor a színész 2012-ben összeházasodott jelenlegi feleségével, örült, hogy Hilaria nagy családot szeretne, ezért sorra érkeztek is a babák: Carmen a pár legnagyobb közös gyereke, aki már 8 éves, Rafael 6, Leonardo 5, Romeo 3 és a legkisebb gyermekük, Eduardo Pau Lucas pedig alig két éves. Hatodik közös gyermekük ez évben született meg teljes titokban, így Alec Baldwin már hétszeres apuka.

A hirtelen jött tragédia, ami Baldwin karrierje végét is jelentheti

Halálos baleset történt Alec Baldwin legújabb filmje, a Rust című western forgatásán. A színművész, aki a film egyik producere is, egyelőre tisztázatlan körülmények között egy jelenet bejárásán vagy forgatásán egy díszletfegyverrel agyonlőtte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst.

„Egyelőre próbáljuk megállapítani, hogy milyen típusú lövedék volt a fegyverben” – nyilatkozta Juan Rios, a helyileg illetékes Santa Fe-i seriff szóvivője. A filmet a legendás westernhelyszínen, az új-mexikói Bonanza Creek ranchen forgatják.

„Egy az egybillióhoz az esélye egy olyan halálos balesetnek, mint ami a Rust című film új-mexikói forgatásán történt” – jelentette ki Alec Baldwin első ízben nyilatkozva a sajtónak a történtekről. „Időnként elő szoktak fordulni balesetek forgatásokon, de még sosem volt ilyesmi” – hangsúlyozta a 63 éves színész, akire hosszú tárgyalás és akár börtön is várhat.

Az amerikai színész egyben közölte, hogy a folyamatban lévő nyomozás miatt nem beszélhet az ügy részleteiről. Ugyanakkor hozzátette, hogy türelmetlenül várják a seriff irodájának beszámolóját a nyomozás eredményeiről.

(Nyitókép: Getty Images/Ron Galella)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top