nlc.hu
Sztárok

Alec Baldwin gyilkosság

Megdöbbentő: Alec Baldwin egy díszfegyverrel agyonlőtte a forgatáson operatőrét

A 42 éves operatőr belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset történt Alec Baldwin legújabb filmje, a Rust című western forgatásán. A színművész, aki a film egyik producere is, egyelőre tisztázatlan körülmények között egy jelenet bejárásán vagy forgatásán egy díszletfegyverrel agyonlőtte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst. A film rendezője, a 48 éves Joel Souza is megsérült – számol be a megdöbbentő esetről a 444.hu.

Megdöbbentő: Alec Baldwin egy díszfegyverrel agyonlőtte a forgatáson operatőrét

Fotó: Angela Weiss / AFP

„Egyelőre próbáljuk megállapítani, hogy milyen típusú lövedék volt a fegyverben” – nyilatkozta Juan Rios, a helyileg illetékes Santa Fe-i seriff szóvivője. A filmet a legendás westernhelyszínen, az új-mexikói Bonanza Creek ranchen forgatják.

Halyna Hutchinst, akit feltörekvő sztárként tartottak számon, az incidens után helikopterrel az albuquerque-i egyetemi kórházba szállították, ahol belehalt a sérüléseibe. A rendező Souzát a közeli Santa Fében, a Christus St. Vincent körzeti egészségügyi központban látják el, állapotáról egyelőre nem közöltek semmit.

A 63 éves Baldwin képviselői és filmjének társproducerei egyelőre nem reagáltak a New York Times megkeresésére. A helyzet iróniája, hogy a Rust című westernben Baldwin egy öreg törvényen kívülit alakít, akinek a 13 éves unokáját egy vétlen gyilkosság miatt ítélték el.

Nem egyedi eset

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top