nlc.hu
Család

Schobert Lara a szakításról beszélt

Schobert Lara először beszélt a szakításról: „Megviselt, eléggé el is hagytam magam”

Rubint Réka lánya eddig nem nagyon beszélt a magánéletéről.

Irigylésre méltóan összetartó a Schobert család, a két idősebb gyermekük, Lara és Norbika nagyon jó testvérek. A két fiatal a Palikék Világa by Manna csatornán, a Futtában című műsorban avatták be magánéletük részleteibe Palik Lászlót. Norbi és Lara szüleikhez és egymáshoz fűződő viszonyukról is meséltek a műsorvezetőnek. Többek közt azt is elárulták, hogy nem mindig voltak jó testvérek, régebben sokat civakodtak, egy ideje azonban nagyon jó a viszonyuk, és mindenben számíthatnak a másikra. 

„Most kénytelenek vagyunk jóban lenni, mert a legjobb barátnőm a barátnője…”

– kezdte viccesen Lara, aki azt is elárulta, általa ismerte meg Norbika a szerelmét. „Én hoztam őket össze. Arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, mindkettő tökéletes, hát akkor hozzuk össze őket. Sokáig nem érződött, hogy együtt vannak, most kezdett ez nekem leesni. Nyilván ugyanolyan a kapcsolatunk a legjobb barátnőmmel, de azért fel kell tudnom azt is fogni, hogy ők vannak ketten is, és akkor nekem odébb kell, hogy vonuljak. De nincsen vele gond, mert már érettebb vagyok, és a helyén tudom ezt kezelni” – mesélte a nemrég felnőttkorba lépő Lara, akinek a magánélete mostanában nem túl fényes.

schobert lara pv

Schobert Lara (Fotó: Palikék világa)

„Most szakítottunk a barátommal, kétéves kapcsolat után, az egy kicsit megviselt, eléggé el is hagytam magam ebben a hónapban. Valamennyire kezdek már visszatérni, és helyrerakni az agyamat, hogy ez ilyen. Ami nem öl meg, az megerősít. Azzal, hogy magamat sajnáltatom, és nem tanulok, nem lesz meg az érettségi. Anyáékkal pont ezért voltak vitáim, mert azt mondták, hogy egy fiú miatt nem éri meg sírni. Nyilván ezt kívülről könnyű mondani, de ez nem mehet rá a tanulmányaimra, meg az egész életemre” – árulta el Lara, aki hozzátette, hogy öccse, Norbika mindenben támogatja. 

A Schobert gyerekek arról is meséltek a Palikék Világa by Manna műsorában, hogy miként élték meg az ismertséggel járó negatív dolgokat, és hogyan dolgozták fel a családot sújtó tragédiákat.

A videót itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top