nlc.hu
Család

Rubint Réka vallomása a lányához

Rubint Réka: Engedjem? Ne engedjem? Tiltsam? Ne tiltsam?

A gyereknevelés kérdéseiről szólnak sorai.

Szerda reggel jelent meg egy interjú Schobert Larával az nlc-n, amiben édesanyjával való viszonyáról is beszélt.

Fotó: Rubint Réka Facebook oldala

Fotó: Rubint Réka Facebook oldala

Elmondta, hogy voltak nehéz időszakaik, de ennek az időszaknak már vége. Az interjú kapcsán a hamarosan érettségiző Lara édesanyja, Rubint Réka a Facebookon reagált.

„Szülőkènt számtalanszor feltesszük magunknak a kérdèst: Jòl csinálom?! Òriási dilemmák : Engedjem ? Ne engedjem? Tiltsam? Ne tiltsam? … és még sorolhatnám … Ahány gyerek, annyi féle kicsi lèlek, akik hasonlóan, mint mi, tanulni és fejlődni jöttek erre a világra S bármennyire is nehèz nekünk szülőknek, de eljön az a kor, amikor hagyni kell Őket bejárni a SAJÁT útjukat. Mert így válnak majd azzà a tapasztalatokkal teli, csodás emberré, akivé válni fognak. Mi csak egyet tehetünk! Mindennél jobban szeretjük Őket, hogy érezzék az örök biztonság bölcsőjét és mint egy kispataknak, biztosítjuk a medret, hogy sebesen tudjanak haladni előre … de az útjukba került “kövekkel és sziklákkal” nekik kell szembenèzniük (…) Szeretlek Kincsem! Nagyon Szeretünk!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top