Leszervezett egy kamu esküvői fotózást, csakhogy féltékennyé tegye az exét

Á.K. | 2021. November 30.
Azt remélte, hogy az exe az esküvői fotóit meglátva felismeri majd, milyen sokat jelentett neki, és visszahódíthatja őt. A terv azonban nem jött be.

Egy német tiktokker nagyot robbantott a közösségi médiában, amikor elárulta, milyen fondorlatos módszerrel próbálta visszahódítani az exét. A TikTokon @dieschaklin néven ismert nő a videóban eltakarja az arcát szégyenében, majd megmutatja azokat az álesküvői fotókat, amiket pusztán azért készített, hogy felhívja magára az exe figyelmét – derül ki az au.lifestyle.yahoo.com cikkéből.

@dieschaklin

Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme

♬ Insane - Summer Walker

A kamuesküvőn csak az álvőlegény, az álmenyasszony és a fotós volt jelen, és az elkövető szerint a legrosszabb az volt az egészben, hogy az exe ugyan biztosan látta a képeket, mégsem kereste meg őt. A videó nézői elhűltek a próbálkozáson, és egyesek felvetették, hogy miért is kereste volna meg őt az esküvője után, amiről boldog fotókat posztolt. Volt, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy mit csinált volna, ha mégis megkeresi őt az ex: bevallotta volna a kamuesküvőt? A szemfüles nézők arra is felhívták a figyelmet, hogy a fotókon nem volt gyűrű az ujján: talán az exnek is feltűnt emiatt a kamuszag?  

Exit mobile version