nlc.hu
Család

Belesétált az ifjú pár fotózásába a kutyasétáltató

Belesétált az ifjú pár fotózásába a kutyasétáltató, kiakadt a fotós

A nő mintha észre sem vette volna, mibe gyalogolt bele.
Esküvői fotós és a kutyasétáltató

Abban megegyezhetünk, hogy a tökéletes pillanat hamar elillan, de ha fotósként még a külső tényezőkkel is számolni kell, akkor az tényleg idegőrlő lehet. Duminciuc Bogdan esküvői fotós és videós a TikTokon számolt be arról, hogy egy szemlélődő kutyasétáltató minden további nélkül belesétált a felvételbe, pedig egy különleges pillanatról volt szó. 

Épp egy repülőgép húzott el az ifjú házasok feje felett, ezért Bogdan utasította őket, hogy gyorsan csókolják meg egymást, csakhogy közben egy kutyáját sétáltató nő belegyalogolt a fotóba, széttrollkodva azt. Sőt, nemcsak megszakította a felvételt – és ezzel elrontotta a váratlan kompozíciót –, de miután visszakozott, még panaszkodott is a háttérben, hogy siessenek már. 

A felhasználók egy része szerint a kutyasétáltató igazán várhatott volna egy percet, hiszen láthatta, hogy épp esküvői fotózás zajlik. Az egyik felhasználó konkrétan azt írta, hogy elöntötte a düh, amikor látta a TikTok videót. Mások ugyanakkor azt hozták fel a mentségére, hogy ez nem egy lezárt terület volt, így joga volt ott sétálni, az ifjú párnak kellett volna alkalmazkodnia a környezethez, nem pedig fordítva. 

Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top