nlc.hu
Család

Egy Subway előtt készítették el az esküvői fotóikat

Egy Subway előtt készítették el az esküvői fotóikat

Az esküvői fotókhoz a többség szeret álomszerűen festő helyeket keresni, ahol meseszerű természet öleli körbe. Nem így Julie Bushart és Zack Williams, akik egy Subway gyorsétterem előtt álltak meg az esküvői ruhájukban, hogy a fotósuknak pózoljanak.

Bushart és Williams október 22-én mondták ki a boldogító igent Michigan állam Plymouth nevű városában, és ugyanerre a napra szervezték az esküvői fotózást is, méghozzá egy elég extrém helyszínre. Elautóztak a fotósukkal a lakhelyükhöz közeli Subway szendvicsezőbe, megálltak a parkolóban, és a gyorsétterem előtt készítették el az emlékezetes képeket – írja a foxnews.com.

Egy Subway előtt készítették el az esküvői fotóikat - 2

Még egy autót is kaptak kölcsön a szendvicsezőtől (Fotó: Profimédia)

A fotókhoz még egy Subway logóval feldíszített sportkocsit is kaptak kölcsön, ugyanis a cég nagyon együttműködőnek bizonyult, amikor felvetették nekik az ötletet, még szendvicseket is biztosítottak az esküvőjükhöz a vendégeik számára. A pár azért ezt a Subway szendvicsezőt választotta, mert ott találkoztak először négy évvel ezelőtt, 2017 decemberében. A gyorsétterem annyira közel áll a szívükhöz, hogy gyakran járnak oda enni, az első évfordulójukat is ott ünnepelték, és pezsgő helyett a szendvicseikkel koccintottak. A pár jelenleg Hawaiin tölti a nászútját, mi pedig Magyarországról kívánunk nekik sok boldogságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top