Életmód

Ennek a menyasszonynak egy gyorsétterem volt az első szerelme

Vannak olyan párok, akik különleges fogásokkal vagy ezüst étkészlettel teszik különlegessé esküvői vacsorájukat, a 23 éves Angel Korotnayi sokkal egyszerűbb álmot dédelgetett a nagy napról.
Ez még a hagyományos, húsos Big Mac

Az ohiói nő számára hatalmas boldogság volt összekötni életét párjával, Michael Korotnayival, de saját bevallása szerint első szerelme a McDonald’s volt.

Angel mindig arról álmodott, hogy menyasszonyi ruhájában egy gyorsétteremben fogyasztja el az esküvői menüt újdonsült férjével. Milyen szép, amikor az álmok valóra válnak: Angel és férje a szertartás után célba vettek egy McDonald’s éttermet, és a pulthoz érve két dupla sajtburgert, két kis krumplit és két jeges teát rendeltek. Ahelyett, hogy az esküvői tortát nyomták volna egymást arcába, az esküvői fotós arról készített képeket, hogy a boldog pár sajtburgerrel eteti egymást.

Mindig is a Meki lesz az első szerelmem, és ezt a férjem az első naptól tudta” – jelentette ki Angel, és folytatta: „A legtöbb menyasszony álmodozik arról, hogy az esküvő napján díszes vacsorát szervez, de én mindig arról álmodtam, hogy egy McDonald’s étteremben leszek az esküvői ruhámban, és ez nem lehetett másképp.”

Már csak azt reméljük, hogy a násznép sem maradt vacsora nélkül.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top