nlc.hu
Család

Elképesztő sztorikat osztottak meg esküvői fotósok

Az esküvői fotók mögött: fotósok vallottak a leglehetetlenebb párokról

Szerelem az esküvői képeken, de a kulisszák mögött gyakran nem ennyire idilli a helyzet…

Esküvői fotósok megosztották azokat a pillanatokat, amikor rájöttek, hogy a menyasszony és a vőlegény nem fog sokáig kitartani a házasság boldogságában – néhányan a menyegző után sem maradnak sokáig együtt.

Az esküvőd napjának különlegesnek kell lennie, és tele van kedves emlékekkel, amelyeket életed hátralévő részében ápolni fogsz.

Gyakran sok tervezést és átgondolást igényel, ezért azt szeretnéd, ha a lehető legzökkenőmentesebben menne – de néha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak, és a dráma ott következhet be, ahol a legkevésbé számítanál rá.

Valaki, aki sok színfalak mögötti drámát láthat, az az esküvői fotós. Amikor a szakma egyik tagja feltett egy szaftos kérdést a Redditen, az emberek gyorsan mesélni kezdtek.

Az egyik ezt írta: „Videós vagyok, és a vőlegény felhívott néhány nappal az esküvő után. Azt akarta, hogy ne tegyek be semmilyen felvételt, amelyen megnézi a nőket az esküvőn.”

 „A legjobban az tűnt fel, amikor egy kempingben voltunk, ahol az esküvőt és a fogadást is tartották. Körülbelül a fogadás felénél hallom, amint a vőlegény mániákusan nevetni kezd. Láttam, hogy két vőfély a tó felé hurcolja a vergődő és sikoltozó menyasszonyt. Bedobták a fagyos vízbe, még mindig rajta volt a fátyol és a ruha. Amikor kiszállt a vízből, őszintén azt hittem, lelőhet valakit. Sértés lett volna a patkányokra nézve, ha azt mondanám, hogy úgy nézett ki, mint egy vízbe fulladt patkány – vallott egy másik. – A haja, a sminkje és valószínűleg a ruhája is javíthatatlanul tönkrement. Az a tény, hogy a vőlegény nevetett és nem csinált semmit, még tinédzserkoromban is szörnyű mozzanatként ragadt meg bennem. Hat hónapig sem voltak együtt.”

A másik egy menyaszörnyről mesélt, aki csettintett mindenkinek – még a férjének is – , ha akart valamit. Szidta a DJ-t, amiért szendvicset vett, amikor körülbelül nyolc órája volt már ott, és azt mondták neki, hogy magának kellett volna gondoskodnia az ebédjéről. Három éven belül elváltak, de három gyerekük lett, akiknek hülye neveik vannak.”

Te ismersz ilyen sztorikat?

(via) 

esküvői fotós és a pár

Durva dolgokat lát az esküvői fotós (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top