nlc.hu
Aktuális

3 jel utal arra, hogy nem tart soká az házasság

Az esküvői fotós szerint ez a 3 jel utal arra, hogy nem tart soká a házasság

Jókora vihart kavart a TikTokon az esküvői fotós elmélete...

Egy amerikai esküvői fotós, Shayla Herrington a TikTokon tette közzé azt a videót, melyben kifejti, mely három jel utal arra már az esküvőn, hogy a házasság nem lesz tartós. Elméletét egy kollégája tapasztalataira alapozza, aki több mint egy évtizede dolgozik már esküvői fotósként és ebből adódóan bizony sok mindent látott. 

Esküvői fotó

Fotó: Getty Images

„Az első jel az, hogy az egyik házastárs háromnál több családi fényképet készíttet a másik házastárs nélkül. Számomra ez beszédes. Lehet, hogy készíttetsz egy-egy fotót édesanyáddal és édesapáddal, de háromnál több fotóról lehagyni a házastársat már kissé gyanús.”

Herrington szerint a második árulkodó jel az, amikor a násznép nem beszél a másik házastársról a készülődés vagy épp a koccintás közben, ez ugyanis arra utal, hogy nem különösebben kedvelik őt.

„Az utolsó jel az, hogy az egyik házastárs több időt tölt a barátaival vagy családjával a fogadáson, mint a házastársával” – összegezte Herrington.

A videóhoz számos komment érkezett és az elmélet meglehetősen megosztónak bzonyult. Több esküvői fotós is hozzászólt azonban, akik szerint nagyon is helytálló a teória.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top