nlc.hu
Utazás

Esküvői fotó naplementében

Drámaian gyönyörű naplementében pózoltak a friss házasok az esküvői fotón

Különleges technikával dolgozik az esküvői fotós.

Ha egy esküvőnek vége, az emlékek a fotókon keresztül élnek tovább. Ez egy jó ok arra, hogy miért ne spóroljunk azzal, hogy egy profi fotóst hívjunk a nagy napon. Timothy Anderson Jr. fotói jó példák erre.

Ő készítette Lauren és Michael Bryne esküvői fotóját is a New Jersey-i parton.

Miközben a nap lemenőben volt az esküvőjük napján, Anderson Jr. rávette őket, hogy pózoljanak a naplementében. – Megéri – mondta nekik a fotós. És igaza lett.

A halványuló rózsaszín fény az elvonuló felhőkkel és hullámokkal keveredve drámai hátteret kínált a szerelmespárnak. Mivel  már félsötét volt odakint, Anderson Jr. a párra összpontosította a fényt, így ők lettek az óceán mögötti jelenet fényes fókuszpontjai.

A fotós már máskor is alkalmazott hasonló eljárást, például Liz és Bill esetében.

Az eredeti fotókat ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Myriam Ménard fotós is különös módszerrel készít lenyűgöző képeket. Azt szokta kérni a pároktól, hogy csináljanak úgy, mintha részegek lennének. Minderre azért van szükség, mert az emberek túlnyomó többsége az esküvője előtt nem állt profi fotós kamerája előtt, és nem pózolt akár órákon át. Ettől a legtöbben idegesek, feszültek lesznek, és nagyon nehéz róluk jó képeket készíteni.

naplemente

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top