nlc.hu
Életmód

Azt kéri az esküvői fotós a pároktól, hogy csináljanak úgy, mintha részegek lennének

Különös módszerrel készít lenyűgöző képeket az esküvői fotós

Myriam Ménard esküvői fotós azt szokta kérni a pároktól, hogy csináljanak úgy, mintha részegek lennének.
Friss házaspár esküvői ruhában az erdőben

Szinte minden profi fotósnak van valamilyen trükkje, hogy az alanyok a lehető legjobban nézzenek ki a képeken. Különösen igaz ez az esküvői fényképeknél, hiszen a házasságkötést az egyik legfontosabb eseménynek tartják az emberek az életükben.

Myriam Ménard esküvői fotós azt szokta kérni a friss házaspároktól, hogy tegyenek úgy, mintha részegek lennének. A módszer furcsa lehet, ám mégis működik, az általa lefotózott embereken pedig tényleg az látszik, hogy boldogok egymás társaságában.

Minderre azért van szükség, mert az emberek túlnyomó többsége az esküvője előtt nem állt profi fotós kamerája előtt, és nem pózolt akár órákon át. Ettől a legtöbben idegesek, feszültek lesznek, és nagyon nehéz róluk jó képeket készíteni.

A „csinálj úgy, mintha részeg lennél” módszer viszont előhozza az emberekből a vidám oldalukat, felszabadultak lesznek, és a párok közötti kémia is tetten érhetővé válik.

Ménard megjegyzi, hogy a különös instrukció előtt igyekszik megtudni, hogy a párnak nincs-e rossz tapasztalata az alkohollal. Mert ha például valamelyikük alkoholista volt, vagy egy családtag küzd függőséggel, könnyen visszafelé sülhet el a viccesnek szánt módszer.

(My Modern Met)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Tim Stagge)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top