Életmód

Bika elől kellett menekülniük a friss házasoknak – zseniális fotók

Az ausztrál szerelmesek az esküvőjük után romantikus párfotókat terveztek a dombtetőn: néhány perccel később az életükért futottak.

„Az egyik percben még békésen sétálgattunk egymás mellett, a következőben pedig fejvesztve rohantunk az életünkért” – idézte fel a nem mindennapi pillanatot a Daily Mail című brit lapnak a büszke férj, Glen McKey. A 27 éves férfi hozzátette, fotósuk ötlete volt, hogy a ceremóniát követően néhány esküvői képet a násznéptől távolabb, egy közeli domb tetején készítsenek.

Glen és felesége, Amy a lagzit a saját farmjukon tartották, de álmukba sem gondolták volna, hogy ez esetleg bajt okozhat. „A bika minden bizonnyal Amy esküvői ruhájától riadt meg. Még soha életében nem látott hasonlót sem, valószínűleg ezért próbált rátámadni. Futnunk kellett az életünkért, mert egyenesen felénk rohant. A képeken jól látni, hogy teljes erőnkből futunk, Amy ruhája csak úgy lobogott.”

A férj az izgalmak ellenére örült a bika „akciójának”, mert úgy érzi, ez igazán különlegessé tette az esküvőjüket. „Nem akármilyen pillanat volt ez, még tudatosan újraalkotni is nehéz lenne ezt a pillanatot. Örök emlék marad” – zárta szavait. Glen örömét pedig az esküvői fotós, Aleesha Aldis-Friedrichs is megerősítette: „Életem egyik legjobban sikerült esküvői képe készült a bikának köszönhetően.”

A fotós elmondta, bár nagyon nevetett a kamera mögött, igyekezte megragadni a pillanatot, hogy emlékezetes képeket készíthessen. Ahogy a fotókat elnézzük, sikerült neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top