Életmód

A pofátlanság csúcsa: nem hiszed el, mit kért a pár az esküvői fotóstól

Egy egyszerre nevetséges, megdöbbentő, sőt, bizonyos szempontból felháborító e-mailt osztott meg egy esküvői fotós nem olyan rég, amit egy esküvőre készülő pár küldött neki.

A menyasszony és a vőlegény azzal a hétköznapinak semmiképp nem nevezhető kéréssel állt elő az esküvői fotósnak címzett levelében, hogy kössenek szerződést. Ebben önmagában még nem lenne semmi furcsa, az írásos megegyezés egyik záró pontjánál viszont sokaknak felszaladhat a szemöldöke.

Idézzük is szó szerint:

„Szeretnénk visszatérítési garanciát kérni arra az esetre, ha a nagy nap után elválnánk, mert válás esetén már nem lesz szükségünk az esküvői képekre.”

Az e-mail vonatkozó pontja nagy karriert futott be azóta az interneten, csak a Redditen kapott legalább 1000 kommentet, köztük például hasonló logika szerint működő kérdéseket:

„Ennyi erővel minden párnak, amelyik elválik, vissza kellene adnia az esküvőkor kapott nászajándékokat.”

„Ha az egyetem elvégzése után mégsem kapok munkát az adott szakterületen, akkor visszaigényelhetem a tandíjat, amit befizettem?”

Továbbá nem kevesen erősítették azt a tábort sem, akik nem jósoltak túl nagy jövőt a párnak, akik ezek szerint már az esküvőjük előtt azon gondolkodnak, mi lesz, ha elválnak, és ebből milyen leendő anyagi előnyöket kovácsolhatnak.

Via Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top