nlc.hu
Család

Kamuesküvővel akarta féltékennyé tenni az exét

Leszervezett egy kamu esküvői fotózást, csakhogy féltékennyé tegye az exét

Azt remélte, hogy az exe az esküvői fotóit meglátva felismeri majd, milyen sokat jelentett neki, és visszahódíthatja őt. A terv azonban nem jött be.
Bájos esküvői fotó

Egy német tiktokker nagyot robbantott a közösségi médiában, amikor elárulta, milyen fondorlatos módszerrel próbálta visszahódítani az exét. A TikTokon @dieschaklin néven ismert nő a videóban eltakarja az arcát szégyenében, majd megmutatja azokat az álesküvői fotókat, amiket pusztán azért készített, hogy felhívja magára az exe figyelmét – derül ki az au.lifestyle.yahoo.com cikkéből.

@dieschaklin

Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme

♬ Insane - Summer Walker

A kamuesküvőn csak az álvőlegény, az álmenyasszony és a fotós volt jelen, és az elkövető szerint a legrosszabb az volt az egészben, hogy az exe ugyan biztosan látta a képeket, mégsem kereste meg őt. A videó nézői elhűltek a próbálkozáson, és egyesek felvetették, hogy miért is kereste volna meg őt az esküvője után, amiről boldog fotókat posztolt. Volt, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy mit csinált volna, ha mégis megkeresi őt az ex: bevallotta volna a kamuesküvőt? A szemfüles nézők arra is felhívták a figyelmet, hogy a fotókon nem volt gyűrű az ujján: talán az exnek is feltűnt emiatt a kamuszag?  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top