nlc.hu
Család

Erdei Zsolt édesanyja elvesztéséről beszélt

Az egykori ökölvívó, Erdei Zsolt édesanyja elvesztésének tragikus pillanatairól beszélt

A Madár becenevű egykori ökölvívó azt is elmondta, hogy mivel édesanyja sokat szenvedett a betegsége utolsó szakaszában, maga fohászkodott, hogy legyen vége Gizi néni szenvedéseinek.

Erdei Zsolt a Life Tv péntek esti Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén élete legnehezebb időszakáról beszélt, amikor édesanyja, Gizi néni beteg lett.  

erdei zsolt koraszülött lánya

Erdei Zsolt (Fotó: RTL)

„Ez egy hosszú folyamat volt. Jött először a mellrák, a kórházban kivették a csomókat. Utána nem volt gond egy darabig, de valamilyen rutintüdőszűrésre elment, és felfedeztek a tüdejében egy-két tumort. Utána agydaganata is lett, végül áttétek lettek a szervezetében” – mesélte az egykori sportoló, aki arról is beszámolt, hogy nem kórházban, hanem otthon halt meg az édesanyja, szűk családi körben.

„Otthon volt, nem ment kórházba. Szépen lassan láttuk elsorvadni. Morfiumot kapott, hogy ne éljen meg olyan fájdalmakat és akkor kiszállt… Nem volt ott… De voltak olyan pillanatok, amikor visszajött – mondta Erdei, majd hozzátette: – Ott volt az egész család, amikor letérdeltem elé és könyörögtem: »Anyuci, menj el, itt vagyok, vigyázok az egész családra.« Egy-két napra rá el is ment – és azzal zárta a beszélgetést, hogy a halál hozott valami jót is, a család azóta is összetart, de Gizi néni távozásával valami megváltozott.

Erdei a koraszülöttek világnapja kapcsán pedig arról beszélt korábban, hogy mit élt át akkor, amikor gyermekei – Gréti és Vilmos – a vártnál korábban érkeztek. De arról is beszélt a nyilvánosságnak, hogy párjával, Rékával hét éve élnek együtt, két gyerekük is született, és bár sokszor szóba került már a házasság, egyelőre nem mondták ki a boldogító igent, mert annyira nincs oda a házasság intézményéért.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top