Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: visszajár a tragédia helyszínére az édesapa

S. Z. | 2021. December 13.
Készül a karácsonyra a kelenföldi gyilkos öngyilkosság áldozatának családja.

Tavaly augusztusban szörnyű tragédia történt Kelenföldön: egy férfi kiugrott egy panelház 14. emeletéről, és pont rázuhant egy anyára, aki két gyermekével sétált. Mindkét felnőtt a helyszínen szörnyethalt. A családfő pillanatokkal utánuk érkezett a helyszínre, de már semmit sem tehetett Erzsébetért.

A Bors most felkereste az özvegy férfit, hogy megkérdezze, hogyan él a család jelenleg. Gábor elmondta, hogy nehéz két és fél hónapos időszakon vannak túl: a 2 éves Boglárka öt hétig volt beteg, a lassan 5 éves Márton két hétig. Az apa is több mint egy hónapig betegeskedett. Később egy teszt kimutatta: átestek a koronavírus-fertőzésen. De ezzel nem értek véget a nehézségek: Márton focizás közben eltörte a lábát, egy hónapig volt gipszben, de már jobban van.

A családnak fontos, hogy a körülményekhez képest meghitt hangulatot teremtsenek az ünnepekre. Márton még tisztán emlékszik az anyukájára, de Boglárka szinte egyáltalán nem. Persze a családapa szívesen mesél a gyerekeknek az édesanyjukról.

Hatalmas az űr az életemben, de már beletörődtem a sorsomba. Ha magamba roskadnék, az nem hozná vissza életem szerelmét

– mondta Gábor.

Az édesapa Boglárka második születésnapjáig még gyeden lesz, februártól viszont újra dolgozni kezd buszvezetőként a 112-es járaton. A tragédia óta a család Gábor szüleinél lakik Kispesten. A kelenföldi lakását még nem adta el, de albérletként kiadta. A tragédia helyszínére is gyakran visszajár, mert az egyik szomszédjuk gyakran meghívja vendégségbe.

A férfi azt mondja, egyelőre nem gondolkozik azon, hogy nyitottnak kellene lennie egy új kapcsolatra, bár nem is mozog olyan helyeken, ahol megismerkedhetne valakivel.

Exit mobile version