nlc.hu
Család

Így van most a kislány, akinek az anyukájára rázuhant egy öngyilkos férfi

„Erre az életre rendezkedtünk be” – édesanyjaként tekint nagymamájára a kislány, akinek az anyukájára rázuhant egy öngyilkos férfi

A kislány már óvodába jár, bátyja pedig iskolás lett.

Három évvel ezelőtt borzalmas tragédia történt, egy férfi kiugrott egy újbudai háznak a 14. emeletéről, pont akkor amikor Bronz Gábor párja két gyermekével kilépett az utcára. A zuhanó test az édesanyára esett, és a feleség a férje karjaiban halt meg.

Bár elfelejteni soha nem tudják, hogy mi történt, a családnak mostanra sikerült feldolgoznia a tragédiát. „Minden egész jól alakul mostanában. Bogi most hagyta ott a bölcsődét és kezdte el az ovit, Márton pedig első osztályos az iskolában. A sulikezdés meglepően jól sikerült, nem csak szereti, de nagyon jól is megy neki. Én is meglepődtem, hogy osztályozzák őket, de már egy-két ötös is be van írva neki”nyilatkozta a Blikknek az édesapa. 

Édesapa fogja kislánya kezét

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Hozzátette, hogy kislánya nagymamát tekinti édesanyjának. „Továbbra is velük élünk, segítenek nekünk, így lettünk egy család. Ugyan már felvetődött, hogy elköltözzünk, de gyakran eszembe jut, lehet, hogy jobb így együtt. Mi már erre az életre rendezkedtünk be és bár a lehetőségünk lassan meglenne a váltásra, a bátorság talán hiányzik hozzá” – tette hozzá Bronz Gábor.

Az édesapa azt is elárulta, ugyan nem zárkózik el attól, hogy ismét legyen valakije, voltak is próbálkozások, de szerinte ezek mind azt mutatták meg, hogy mennyire nehéz a helyzete két cseperedő kisgyerekkel, és hozzátette, lehet, hogy meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a nagy szerelem már nem jön el az életében.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top