nlc.hu
Család

Kezével festette ki a szobát a 2 éves kisgyerek

Szülők rémálma: a kétéves Kody durván kipingálta a szobát piros akrillal

Az édesanya vette észre, mit alkotott a gyermek.

A kétéves Kody Hanham besétált a bátyja szobájába, amíg a családja filmet nézett, és megkaparintott egy tubus piros akrilfestéket, majd az a remek ötlete támadt, hogy az egészet szétkeni a falon. És a szőnyegen. 

Az édesanyja, Melanie azt mesélte a Metro-nak, hogy a család többi tagjai épp a Home Alone 2-t nézték, amikor Kody odafent elkezdte a kis magánakcióját. Amikor Melanie kiment, hogy megnézze, mit csinálhat a kicsi, akkor látta, hogy tiszta piros a keze.

kéz, gyerek, festék

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pexels

„A szám elé kaptam a kezem és azt mondtam,”Kérlek, Istenem, ne!”

De sajnos megtörtént az, amitől Melanie félt: az anya ugyanis hamarosan megpillantotta az apró, piros festékes kéznyomokat felfelé a lépcső mellett, egészen a nagyobbik fia szobájáig.  „Fényképeket készítettem róla, hogy emlékezzek az esetre, majd egy órán át súroltam” – tette hozzá a 39 éves nő, és hozzátette: „Még mindig nincs minden lemosva, a bátyjának most rózsaszínű a szőnyege, és a falakat is újra kell majd festeni”

Kody a legfiatalabb a négy gyerek közül – a 16 éves Caden, a 10 éves Tyler és a hatéves Lola mellett. Mindannyian az anyukájukkal és a 35 éves apukájukkal, Ashley-vel élnek egy házban.

Kody művészetét itt tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top