nlc.hu
Család

Egy anya szigorú elvei

Támadják az anyát, aki nem engedi máshol aludni a gyerekeit

Szigor ez vagy elővigyázatosság? Az internet népe is megosztott.

Nagy vihart kavart az internet egy szegletében Tara Huck TikTok-videója. Az anya a felvételen arról beszél, hogy nem engedi gyerekeit a barátoknál aludni.

tini, tinédzser

Az anya szigorúan fogná kamasz gyerekeit (Illusztráció: Pexels.com)

A vélemény miatt keltett hullámok az amerikai sajtóig is elértek, a FoxNews megkereste Tarát, aki elmondta, azért nem engedi a gyerekeit máshol aludni, mert túl sok az ismeretlen elem és helyzet, ami előfordulhat, amikor a gyerekei valaki más házában vannak.

Ez magában foglalja a biztonsági aggályokat, például a szexuális zaklatást, vagy csak az olyan általános szülői irányelveket, mint például a gyermekek jelenléte a közösségi médiában– amit Tara szintén nem enged meg a gyerekei számára.

A nő állítja, hogy gyerekei normális életet élnek és elmagyarázta nekik, miért tiltja nekik a máshol alvást.

A kommentelők ugyanakkor úgy vélik, Tara túl szigorú. Az egyik hozzászóló szerint nem lehet gond az ottalvással, ha a szülők ismerik egymást. Más azzal érvelt, hogy a gyerekeknek is szükségük van egy kis szünetre az otthoni felügyelet alól.

Tara azt mondta, nem számított arra, hogy ilyen sokan felháborodnak a véleménye miatt, de szeretné, ha mások is tudnák, hogy szabályai és hiedelmei nem arra valók, hogy a szülőket megszégyenítsék vagy idegesítsék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top