nlc.hu
Család

Gyorsétteremben esküdött egymásnak örök hűséget ez a pár

Ez a pár elég fura helyszínt választott az esküvőjéhez

Meg volt rá az okuk.

A kaliforniai Kyle Howser és Analicia Garcia még október végén házasodott össze, a nagy napra pedig meghökkentő helyszínt választottak – írja a Fox News

A pár ugyanis egy Taco Bell gyorséttermet nézett ki esküvői helyszínnek, ahol maga a ceremónia és az azt követő fogadás zajlott. A kaliforniai Pacifica-ban található étterem a Taco Bell lánc egyik legszebb üzlethelyisége, a cég állítása szerint.

Meghökkentő helyszínen került sor az esküvőre

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Garcia és Howser még a középiskolában szerettek egymásba, az esküvőre pedig a nyolcadik évfordulójukon került sor. 

Azért választották a furcsa helyszínt, mert valami különlegeset szerettek volna, ugyanakkor nem akarták magukat óriási költségekbe verni. 

A Taco Bell egyébként is közel áll a szívükhöz, mert szeretik az étteremlánc fogásait, ráadásul középiskolásként és egyetemistaként rengeteget lógtak a helyi gyorsétteremben, amely ideális volt olcsó randihelyszínnek is. 

A pacificai étteremnek ráadásul terasza is van, ahol a vendégek vegyülhettek, a szép fotókhoz pedig ott volt a tengerpart, pár lépésre a Taco Bell bejáratától. 

Bár több vendég szkeptikus volt a helyszínválasztás miatt, végül többen úgy fogalmaztak, hogy életük egyik legjobb esküvőjén vehettek részt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top