nlc.hu
Család
90 éves lett Szinetár Miklós

90 éves lett Szinetár Miklós, a lánya megható képpel köszöntötte

Szinetár Dóra megható bejegyzéssel köszöntötte.

Szinetár Dóra elképesztően jó kapcsolatot ápol a szüleivel, korábban arról is mesélt, hogy egy telken lakik az egész család. Mindennap találkoznak, a gyerekek sokat vannak a nagyszüleiknél. Szinetár Miklós ma töltötte be a kilencvenet, a lánya pedig egy megható bejegyzéssel kívánt neki boldog születésnapot.

„Nekem »CSAK« az Apukám. De ebben a minőségében a legjobb. Ma 90 éves. Iszonyú büszke vagyok rá. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy érdekli a középső unokája iskolai története, a legkisebb élménye az úszásóráról, a legnagyobb beszámolója a krypto-valutáról. Hogy mindennap meglátogatja az új kutyát, hogy szeretne egy embert, aki elmagyarázza neki az Adobe Readert, és hogy borzalmasan örült a sok granolának, amit kapott tőlem. Meg hogy nagyon tervezi a közös családi nyaralást, most épp Horváthországba. Nagyon jól áll neki az új mályva színű pulóvere, és el szeretnék menni vele a kínai negyedbe a kedvenc éttermébe. Nehéz ezt megfogalmazni, de végtelen hálás vagyok a Jóistennek, hogy vele élhetek. Azért, amilyen EMBER. Nagyon Boldog Születésnapot Papika!!! Itt is…” – írta közösségi oldalán a színésznő.

Korábban egy közös képet is megosztott Szinetár Dóra:

szinetár dóra és miklós

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top