nlc.hu
Család

Csollány Szilveszter felesége nyilatkozott

Csollány Szilveszter felesége nyilatkozott a temetés után: „Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja”

Csollány Szilvesztert ma kísérték utolsó útjára.

Rengeteg ember vett részt Csollány Szilveszter temetésén: neves sportolók, politikusok, barátok rótták le a tiszteletüket az olimpiai bajnok sportoló előtt. Az utolsó útjára már csak a családja kísérte el, a temetés után pedig megszólalt a felesége, Csollány Judit, aki először nyilatkozott szeretett férje halála óta.

„Szavakban leírhatatlan a fájdalmuk. Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja. Mindenki a nagyszerű sportolót, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt ismeri, aki 49 évesen egyedül felkészült, és lefutotta a maratont. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mindene volt a családja, a gyerekei, bármit megtett értük, kislányunk allergiája miatt még főzőtanfolyamra is járt. Sokszor mondta: ha a család boldog, nincsen gondod! Imádta a természetet, itthon kertészkedett, sokat kirándultunk, utaztunk, szerette a művészeteket, még zongorázni is megtanult autodidakta módon, sőt komponált is. Egy fantasztikus sportkarrier után varázslatos, kiteljesedett családapa lett. Semmi baj, megyünk tovább – ez volt a szavajárása, ebből próbálok most erőt meríteni. Kimondhatatlanul hiányzik…” – mondta a Magyar Torna Szövetségnek. 

Csollány Szilveszter temetése

Csollány Szilveszter búcsúztatója (Fotó: Neményi Márton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top