nlc.hu
Család

Csollány Szilveszter temetése

Rengetegen kísérik utolsó útjára Csollány Szilvesztert

Csollány Szilveszter temetése 11 órakor kezdődött a Farkasréti temetőben.

Csollány Szilveszter 51 éves korában, január 24-én hunyt el. December elején került kórházba koronavírus-fertőzéssel, először Sopronban, majd Budapesten kezelték. A lélegeztetőgépről műtüdőre került, de az orvosok az utolsó pillanatig reménykedtek a felépülésében. A szervezete azonban feladta a szolgálatot.

Csollány Szilveszter temetése

Fotó: Neményi Márton

Tegnap kiderült, hogy a temetésére ma 11 órakor a Farkasréti temetőben kerül sor, ahol nagyon sok emberre számítanak. A várakozásnak megfelelően rengeteg ember kísérte utolsó útjára az olimpiai bajnok tornászt.

Csollány Szilveszter temetése
Megnézem
Összes kép (12)

A szertartás a Himnusszal, valamint Csollány Szilveszter egyik híres mottójával kezdődött, az első beszédet Szabó Tünde sportért felelős államtitkár mondta. A gyászoló tömegben ott volt Varga Judit igazságügyi miniszter, Deutsch Tamás  fideszes EP-képviselő, valamint Csisztu Zsuzsa tornászbajnoknő és műsorvezető, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó és Gelencsér Tímea magyar szépségkirálynő.

Csollány Szilveszter temetése
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top