nlc.hu
Család

Párterápiára jár L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga

L.L. Juniorék párterápiára járnak, de a rapper nem hisz benne

Párterápiára jár L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga, igyekeznek megmenteni a házasságukat.

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga már hat hónapja külön élnek, de minden erejükkel szeretnék megmenteni a házasságukat, párterápiával is próbálkoznak.

A házaspár most az RTL Klub Reggeli című műsorban beszélt kapcsolatuk válságáról, és arról, ki hogyan látja a jövőt. A rapper a hétköznapi megoldások híve, nem igazán hisz abban, hogy – Kinga kezdeményezésére – szakemberhez is járnak.

Én egy kicsit régimódi vagyok, én azt mondom, hogy küzdjünk meg a hétköznapokkal, és legyen ez, hogyha akár tányérdobás is, akkor is utána megbeszéljük a problémákat

– mondta L.L. Junior.

Párterápiára jár L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga a házasságuk megmentésén dolgozik (Fotó: Sajtóklub/RTL Klub/smagpictures.com)

Felesége viszont úgy gondolja, ha a kapcsolat elakad, érdemes szakemberhez fordulni.

Az elakadás alatt azt értjük, amikor már nem tudunk úgy beszélni, mint régen. Történt egy gyerekszületés, mi is beleestünk abba a hibába, hogy minden a gyerekre összpontosul, ő az első, és a férfi-női kapcsolat egy picit háttérbe szorul

– mesélt Körtvélyessy Kinga a házasságukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top