nlc.hu
Sztárok

Lesi-Körtvélyessy Kinga interjú

Lesi-Körtvélyessy Kinga: „A végsőkig küzdök a házasságunkért”

Minden évben alig várta a decembert, a kedvenc ünnepe mindig is a karácsony volt. Ám édesanyja hiánya miatt idén egy picit szomorkásan készült a szentestére. Ám férje és családja gondoskodott arról, hogy csodálatosan alakuljon a szeretet ünnepe. Lesi-Körtvélyessy Kinga az nlc-nek mesélt az elmúlt hetekről és arról, milyen fogadalmakat is tett év elején...

Hogyan teltek az ünnepek?

Bár édesanyám nagyon hiányzott, pár nappal karácsony előtt nem is tudtam elképzelni, hogy miként is lesznek az ünnepek nélküle, de Laci és a családja, valamint édesapám mindenért kárpótolt, amiért nagyon hálás vagyok nekik. A szentestét az anyósomnál ünnepeltük, ott volt apukám, a kislányom, a férjem és a kisfia, Lacika, valamint Laci testvéréék is. Hatalmas családi összejövetel kerekedett, meghitt volt, Lilikém is nagyon élvezte az ajándékbontást. Ez volt az első karácsony, ahol már ő is részese lehetett az ünnepnek. 25-én lementünk Szabolcs-Szatmár Bereg megyébe, ahonnan Laci származik és Jánkmajtison, az unokatestvéreinél töltöttünk két csodás napot. Anyósom és Lacika is velünk voltak, ráadásul a hó is esett, ami még meghittebbé varázsolta ezeket a napokat. Lili először látott havat, nagyon élvezte, Lacika pedig a mamával hógolyózott. Ezek a képek örökké a szívemben lesznek, nem is fényképeztünk, egymásra figyeltünk és arra, hogy mindenki boldog legyen.

Kinga kislánya Lilike nagyon élvezte a karácsonyt. (Fotó: Lesi-Körtvélyessy Kinga)

Kinga kislánya, Lilike nagyon élvezte a karácsonyt (Fotó: Lesi-Körtvélyessy Kinga)

Mi volt a karácsonyi menü?

Halászlé és szabolcsi töltött káposzta, ami a kedvencem, mellette töltött kacsa majonézes burgonyával. Az anyósom istenien főz, tényleg degeszre ettük magunkat az ünnepek alatt. Persze a bejgli sem maradhatott el.

Ezek szerint újult erővel kezditek az év elejét Lacival?

Folytatjuk azt a folyamatot, amit már elkezdtük: rendbe hozzuk a kapcsolatunkat. Szerintem jó úton járunk és bízom benne, hogy minden jól alakul majd. Olyan típusú nő vagyok, aki ragaszkodik a másikhoz és szeretem megoldani a dolgokat, a végsőkig küzdök a házasságunkért, nem akarom eldobni azt, amink van és erről Laci is így gondolkozik. Mi pedig már annyi, de annyi mindenen mentünk együtt keresztül, mint mások évtizedek alatt.

Miket fogadtál meg január elsején?

Fontos dolog az egészségem rendbetétele. Cukorbetegséggel küzdök egy ideje és speciális étrendet kellene követnem, de sokszor nem figyelek oda rá. Anyukám is ezzel a betegséggel küzdött, ezért is fontos nekem. Most viszont már a gyermekem és magam miatt is úgy gondolom, hogy az a minimum, hogy újra elkezdek egészségesen étkezni, mert Lilinek még sokáig szüksége van rám. Pont pár napja beszéltünk arról Lacival, hogy elmegyünk egy év eleji nagy kivizsgálásra, hogy megnézzük, minden rendben van-e a szervezetünkkel. A férfiak esetében sokszor a feleségnek kell noszogatni, hogy foglalkozzon az egészségével. Többek között ez is egy közös elhatározásunk, amit együtt viszünk majd véghez. Szeretnénk még eladni a törökbálinti házat és visszaköltözni a belvárosba, hiszen fontos, hogy közel legyünk újra az anyósomhoz és apukámhoz.

Kislányukat, Lilikét szeretnék idén megkereszteltetni (Fotó: Lesi-Körtvélyessy Kinga)

Kislányukat, Lilit szeretnék idén megkereszteltetni (Fotó: Lesi-Körtvélyessy Kinga)

Lilikével is vannak fogadalmak?

Igen, szeretnénk idén megkeresztelni a lányunkat. Karácsonykor kérte fel Laci az unokatestvérét és a feleségét, hogy legyenek Lili keresztszülei. Fontosnak tartjuk, hogy mindenképpen családhoz kötődjön a keresztszülőség. Laci nagyon szereti a rokonait, ők azok, akik mindig helyre teszik az értékrendjét. Az a szeretet, ami őt ott körülveszi, leírhatatlan.

 

Munka terén is vannak terveid?

Először szeretnék egy jó bölcsit találni Lilinek, mert látom rajta, mennyire szereti a gyerektársaságot. Szerintem jót fog neki tenni, nyitottabb lesz a világra, ha hamar elkezd bölcsibe járni. Ha pedig megvan a bölcsőde, akkor jöhet a munka is. Igaz, a Gór Nagy Mária Színitanoda bezárt, ahol tizenegy évig dolgoztam, de számtalan tervünk van Marival, remélem, hogy meg tudjuk majd valósítani valamelyiket. Szerettem a munkámat, szervezni, művészi vonalon dolgozni, szerintem maradok is ebben a szakmában. De időt kell szánnom majd a megfelelő mozgásra is, hiszen szeretnék leadni jó pár kilót. Sokat küzdöttem már a súlyommal, szeretnék egy olyan alakot elérni, mint előtte soha. A megtartása pedig a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top