nlc.hu
Család

Nem kap fizetést a kollégáit szexuális erőszakkal vádoló rendőrnő

Két hónapja nem kap fizetést a kollégáit szexuális erőszakkal vádoló rendőrnő

Katalin őrmester anyagilag is nehéz helyzetbe került, miután nem hajlandó azokkal a munkatársaival együtt dolgozni, akiket szexuális erőszak miatt feljelentett.
Két hónapja nem kap fizetést a kollégáit szexuális erőszakkal vádoló rendőrnő

Tavaly decemberben írtunk a Készenléti Rendőrségen dolgozó Katalin őrmesterről, aki feljelentést tett, mert állítása szerint két kollégája elkábította, megerőszakolta, tettükről pedig videofelvételt készítettek.

A Blikk most azt írja, hogy a rendőrnő tavaly december 10-e óta nem dolgozik, és anyagilag is nehéz helyzetbe került, mert nem hajlandó azokkal a munkatársaival együtt dolgozni, akiket feljelentett.

Ellátmányt nem kaptam, a hat havi juttatást sem akarják kifizetni. Rendelkezési állományba kellene helyezniük, ehelyett igazolatlan távollétet állapítottak meg részemre

– mondta az őrmester.

Az ügyben minősített szexuális erőszak gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészségen. Emellett a rendőrnő ellen a Készenléti Rendőrség parancsnokhelyettese fegyelmi eljárást indított. Ezt azonban addig felfüggesztették, amíg amíg a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség meg nem vizsgálja, hogy többek között Zsiga Katalin kibújt-e a szolgálati feladatai ellátása alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top