nlc.hu
Család

A magyar meteorológusok és rendőrök az Instagramon poénkodtak

A magyar meteorológusok és rendőrök instagramos üzengetése megcsinálja a napodat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat és a magyar rendőrség sok embert felvidított az Instagramon egy poénos bejegyzéssel.
Magyar időjósok és rendőrök poénkodtak az Instán

Vicces és aranyos posztot tett ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az Instagramjára, és a megszólított rendőrség is parádésan ütötte le a magas labdát.

Az egész azzal indult, hogy a meteorológusok egy betört ablakról tettek ki egy képet, amely előtt egy plüss békafigura ül.

Kedves @police_hu! Elkaptunk egy betörőt! Ártatlannak vallja magát, de egyértelmű bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy Ő tette. Megvárjuk, még a kollégáitok kiérnek, addig berakjuk egy befőttes vegbe létrával

– írták viccesen képhez az időjósok, akik tavaly cuki képpel kértek elnézést, mert elmaradt a nagy hó, amit jeleztek. 

A bejegyzésben betagelték a rendőrséget is. Nem sok kellett az egyenruhásoknak, hogy csattanós kommentben válaszoljanak:

Kollégáink úton vannak! Személyes véleményünk, hogy inkább ez törjön be, mint a hidegfront. 😉 Jó tanács, hogy az elszállítást mindenképp személyautóval kell végezni, ugyanis az vezethető békategóriás jogsival!

– reagált a rendőrség a hivatalos Insta-fiókján keresztül, amelyről már korábban is írtuk, hogy érdemes követni. A poénos válaszban még olyan finomságok is el vannak rejtve, mint a #windowsupdate hashtag. 

A kommentelők imádták a meteorológusok és a rendőrök posztjait, többen írták, hogy a bejegyzés megcsinálta a napjukat.

(Kiemelt kép: Instagram/omsz_insta)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top