nlc.hu
Család

Egy év alatt kétszer szült és most három gyerek van

Egy év alatt kétszer szült és most 3 gyereke van

A fiatal nő azt hitte, csak káprázik a szeme, amikor ismét pozitív lett a terhességi tesztje.

Nagyon rövid idő alatt lett népes családja egy egyedülálló amerikai nőnek. A 32 éves Stephanie Hansen 2020. január 28-án szülte meg lányát, Daphne-t, majd három hónappal később kiderült, hogy ismét terhes. Ezúttal ráadásul ikrekkel. Rubie és Penelope így még ugyanazon év decemberében látták meg a napvilágot – írta meg a metro.co.uk.

terhesség

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Szülés után a legtöbb nő körülbelül hat hétig még nem ovulál és Stephanie nem is gondolta, hogy a teherbeesés lehetősége nála egyáltalán fennáll. Csak azért végzett el egy terhességi tesztet, mert volt egy új kapcsolata és készült ismét fogamzásgátlót szedni. Amikor a teszt pozitív lett, nem akart hinni a szemének.

Eleinte aggódott amiatt, hogy hogyan jönnek ki a gyerekek egymással és hogyan áll helyt anyaként, de 15 hónappal az ikrek születése után optimista. A lányok között állítása szerint nagyon jó a kapcsolat. Különös élethelyzetével kapcsolatos tapasztatait rendszeresen osztja meg TikTok-oldalán keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top