nlc.hu
Család

Így készül a szülés utáni időszakra Rácz Jenő felesége

Ezért fog pszichológushoz járni szülés után Rácz Jenő felesége

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri már tűkön ülve várják, hogy megszülessen a kislányuk, Kamilla.

Szinte teljesen készen állnak a kicsi fogadására, a gyerekszoba is már majdnem elkészült, valamint a babakocsit és a szükséges holmikat is javarészt beszerezték. Májusi baba lesz az első közös gyermekük, viszont Dóri már a 43. hétben jár, és a has méretéből úgy véli, hogy még az is lehet, hogy hamarabb a kezükben tarthatják a picit. Pár nappal ezelőtt a leendő apa, Rácz Jenő azt is eljátszotta, ő hogyan nézne ki terhesen.

rácz jenő gyuricza dóra

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kislányt várnak (Fotó: Instagram)

Dóri az Instagram-oldalán kérdezz-feleleket tartott, és helyzetjelentést adott a harmadik trimeszterben járva arról, éppen hogy érzi magát és arról is mesélt, hogy mivel a terhesség nagy lelki és testi változás, ezért elhatározta, hogy pszichológushoz fog járni, függetlenül attól, kialakul-e depresszió nála. Dóri úgy látja, hogy nagy az elvárás a frissen szült nők irányába.

Szerinte segítséget, tanácsot kérni nem szégyen, sőt.

„Jól vagyok. A hátam és a derekam igyekszik tűrni az új súlytömeget, a lábaim is dagadnak már, ha sétálok, de szerintem energikus mami vagyok. Azért megnyugtató, hogy már csak egy hónap van hátra. Közben pedig szuper izgi, hamarosan megérkezik a kis nudliujjú kislányom!” – mesélte a kismama.  Követőinek elárulta hosszú idő után a lánykérése helyszínét is.

„A Lánchídon történt. Minden reggel arra mentünk el dolgozni, és Jenő azt mondta, szerette volna, ha nemcsak egyszeri élmény lenne, hanem minden nap emlékeznénk a pillanatra, amikor elmegyünk mellette” – írta és azt is leszögezte, hogy a születendő gyermeke nem a nászúton fogant meg.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top