nlc.hu
Sztárok

Hamarabb születhet meg Rácz Jenőék kisbabája

Kiderült, mikor születhet meg Rácz Jenőék első gyermeke

Rácz-Gyuricza Dóri az edzéseket is abbahagyta, akkorát nőtt az utóbbi időben a hasa.

Ahogy azt mi is megírtuk, Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri már javában készülnek kisbabájuk érkezésére. Dóri nagyon boldog a várandóssága alatt, a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában pedig elárulta, hogy a gyermekük hamarabb is megszülethet a várt időpontnál.

Leírta azt is, hogy a 32. hétben jár, és szerinte akkorát nőtt a baba az utóbbi időben, hogy kizártnak tartja, hogy a kiírt időpontig  bent maradjon, már nyilván az lenne a cél. Több követője volt kíváncsi arra, hogy Kamilla születése után Jenő visszavesz-e a munkatempójából, mire Dóri azt válaszolta, hogy így tervezik, viszont majd az élet és a séf munkamorálja dönti el, hogyan alakulnak a dolgok.

rácz jenő gyuricza dóra

Fotó: Instagram

„Azt, hogy mennyi időt leszek itthon a babával, még ezer dolog fogja befolyásolni, de nem hagyom abba a munkát a baba mellett. Sőt, a szülés után egy hónappal kell leadnom a vizsgamunkámat, és letennem a szakvizsgámat a suliban” – írta, majd hozzátette: a babaszobához már szinte mindent összegyűjtöttek, és 85%-ban készen állnak a kislányuk érkezésére. 

„Még szuperül vagyok, de muszáj vigyáznom magamra” – jelentette ki Dóri az Insta-sztorijában, hozzátéve, hogy ezért az edzésekkel is felhagyott. A páros többször is beszélt már a nyilvánosságnak arról, mennyire várják az első gyermeküket, és azt is elárulták, hogy a kicsit majd Kamillának fogják elnevezni.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top