nlc.hu
Család

A lány, akinek senki nem képes kiejteni a nevét

Élete keresztje, hogy senki nem képes kiejteni a nevét

A fiatal lány életének egyik nagy nehézsége, hogy olyan keresztnevet kapott az édesanyjától, amit az emberek zöme nem tud kiejteni.
Betűtészta

Abcde Elaine Sutton nehezen viseli, hogy amikor először találkozik bárkivel is, keresztneve szinten mindenkin kifog, azt kiejteni nem nagyon tudják. TikTokon rendszeresen posztol róla, hogy aktuálisan milyen fura reakcióka fut bele a neve miatt.

Egyik videójában például arról mesél, hogy valaki Obesity-nek (magyarul: elhízottság) értette a nevét, megint mások azt hiszik, hogy az abc kezdetű név egész egyszerűen egy vicc. Követőinek természetesen elárulta, hogyan kell helyesen kiejteni nem mindennapi nevét (lelőjük a poént: pont úgy, mintha az angol ábécé első öt betűjét ejtenénk ki egymás után gyorsan, azaz ébszidí) , és arról is mesélt, hogy ezt a nevet az édesanyja választotta neki. A történet legszomorúbb része azonban egyértelműen az, hogy a kommentelők között sokan vannak, akik nyomdafestéket nem tűrő beszólásokkal illetik a lányt.

@abcde.elaine

Reply to @rendumb19 y’all gotta chill now 😭😭😭

♬ original sound – abcde 🤍

Ami a kiejtés illeti, az IKEÁ-ról is nemrég derült ki, hogy azt a legtöbb ember rosszul ejti ki. MacDoesIt youtuber volt az, aki elárulta, míg a legtöbben úgy ejtik a svéd márkát, hogy eye-key-ah, addig azt valójában úgy kellene, hogy: ee-kay-ah. 

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top