nlc.hu
Család

Harry herceg és Meghan Markle háza

Önző turisták miatt éghet le Harry herceg és Meghan Markle otthona

Egyre nagyobb a forgalom Harry herceg és Meghan Markle kaliforniai otthona közelében, félő, hogy egy újabb erdőtűz porig égetheti a házat.

Figyelmeztették a hatóságok a Kaliforniában élő Harry herceget és Meghan Markle-t, otthonuk ugyanis népszerű turistalátványosság lett, ahová még éjszaka is folyamatosan érkeznek érdeklődők, akik közül többen is dohányoznak, a csikkeket a fák között eldobva pedig komoly a veszélye egy erdőtűznek.

Könnyen hatalmas erdőtűz gyulladhat ki a száraz kaliforniai tájon (Fotó: Profimédia)

Könnyen hatalmas erdőtűz gyulladhat ki a száraz kaliforniai tájon (Fotó: Profimédia)

Az elmúlt években a környéken több tűz is pusztított és félő, hogy Harryék otthona is a lángok martalékává lesz. 2008-ban egy tűzvész Montecito környékén 210 házat pusztított el, így a hatóságok félelme nem alaptalan.

A 37 éves Harry és a 40 éves Meghan a kétéves Archie-vel és a 10 hónapos Lilibettel egy 11 millió fontos (4,9 milliárd forintos) Montecito-i házban él, olyan szomszédokkal, mint Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Katy Perry vagy akár Orlando Bloom.

Harryék korábban már több nehézséggel is szembesültek a környéken, arrafelé gyakran garázdálkodnak medvék, illetve el kellett viselniük egy közeli madármenhely és egy kannabiszfarm szagát is – írja a Mirror.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top