nlc.hu
Család

18 éves lányt vett feleségül a 78 éves kunhegyesi polgármester

18 éves lányt vett feleségül a 78 éves kunhegyesi polgármester

Előző kapcsolatából már van egy kisfia annak a 18 éves lánynak, akit feleségül vett Szabó András, Kunhegyes 78 éves polgármestere.
Az esküvői karikagyűrűk a menyasszony tenyerében

Szombat délután megtelt Kunhegyes főtere, mert nem mindennapi esküvőt tartottak: Szabó András, a város 78 éves polgármestere feleségül vett egy nála 60 évvel fiatalabb lányt – írja a Blikk, és fotókat is közöltek a különleges eseményről.

A helybéli menyasszony éppen csak betöltötte 18. életévét, van egy egy 4 éves kisfia. A kunhegyesiek úgy tudják, egy harmincas éveiben járó férfitól, a lány 13 éves volt a gyermek a fogantatásakor.

Az egyik helybéli azt is elmesélte, hogy a polgármester előző felesége is sokkal fiatalabb volt nála, talán 25 éves, de egy év sem telt el, és elváltak.

A polgármester nem akar nyilatkozni a nősülésről, a helyieket pedig megosztja frigy: van, aki szerint túl nagy közöttük a korkülönbség, más viszont úgy vélte, nincs vele gond.

Bár a 60 év korkülönbség egyáltalán nem gyakori, olykor ennél több év van a férj és a feleség között. Az indonéziai Dél-Celebeszen egy 103 éves férfi és egy 27 éves nő házasodott össze. Arra is volt példa, hogy a férfi vett el egy nála jóval idősebb nőt: egy 21 éves amerikai férfinek 74 éves a felesége.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/ Petr Ovralov)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top