Életmód

Így vall szerelmet a 21 éves férj 74 éves feleségének

Gary és Almeda a köztük lévő 53 évnyi korkülönbség ellenére állításuk szerint nagyon boldogok. Most közös Instagram-csatornájukon tettek közzé egy hatásos posztot negyedik házassági évfordulójuk alkalmából.

A pár jelenleg Tennesseeben él, és a fiatal férjnek annak idején szülői engedély kellett ahhoz, hogy 16 évesen feleségül vehesse álmai asszonyát. Gary a bejegyzésben arról ír, hogy „addig a napig, míg nem találkoztam Almedával, fogalmam sem volt arról, hogy lehet valakit ennyire szeretni – vallja őszintén Gary, aki azt is hozzátette, szerelme az évek múlásával csak egyre mélyül és egyre erősebb. 

„Miattad kelek fel minden reggel, és te adsz nekem erőt a kemény munkához naponta, hogy együtt megvalósíthassuk a közös céljainkat és elérhessük az álmainkat” – áll szintén a bejegyzésben. Gary még azt is hozzáfűzte, Almeda teljesen felforgatta az életét, akinek a boldogsága az ő egyik legfontosabb feladata.

A rendhagyó házaspár tagjai közös Instagram-csatornájukon folyamatosan osztanak meg magukról közös képeket, és a reakciók alapján igencsak úgy tűnik, követőik imádják sajátos szerelmi történetüket, és nagyon szurkolnak nekik.

Via Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top